ГІБРИД, НАУКОВО-ВИРОБНИЧА АГРОФІРМА

ГІБРИД, НАУКОВО-ВИРОБНИЧА АГРОФІРМА

(НВА ГІБРИД)

Адреса: Київська обл., Броварський р-н, смт. Калинівка вул. Теплична, 2
Телефон: +38(04594) 78312 , +38(050) 3347881
Факс: +38(04594) 78312


2014-11-27 19:00:46

Пропонуємо найкращі сім"ї джмелів


Ми гарантуємо: поставку здорових, сильних і активних джмелиних сімей, кваліфіковані консультації з питань біологічного запилення, постійний супровід і контроль якості запилення рослин джмелями. Будемо раді нашій взаємовигідній співпраці!


Шановні друзі і партнери!

Науково-виробнича агрофірма «Гібрид» пропонує:
Сім’ї джмелів для запилення овочевих і плодово-ягідних культур в теплицях і в незахищеному грунті. Наша продукція конкурентно-здатна, користується попитом в багатьох тепличних комбінатах України, і має очевидні переваги перед зарубіжними компаніями.
Джмелині сім"ї, вирощені в Україні, не піддавалися тривалому транспортуванню та зберіганню в митних терміналах. Лише уявіть: відбір, пакування, транспортування, митні склади, завантаження в літак, переліт, розвантаження, знову митні склади, транспортування в офіс компанії-посередника, реалізація на протязі невизначеного періоду, і транспортування на місце призначення. Зважте, що при цьому має дотримуватись спеціальний температурний режим, коробки з джмелями не можна кидати, трусити, перевертати і т.п.  Внаслідок перенесеного стресу або загибелі джмелиної матки, сім"я джмелів якісно працювати вже не буде.
Тому, якість імпортних джмелиних сімей часто буває сумнівна. А звідси - сумнівна якість запилення і викинуті на вітер гроші. Купуйте наші - відмінні, здорові, сильні джмелі! І не буде у вас проблем. А буде гарантія якості і багатий урожай!
Контроль запилення і доставка вуликів на місце за домовленістю.
Ми гарантуємо: поставку здорових, сильних і активних джмелиних сімей,  кваліфіковані консультації з питань  біологічного запилення, постійний супровід і контроль якості запилення рослин джмелями.
          Будемо раді нашій взаємовигідній співпраці!


Найкращі побажання! The best regards!
Tetyana. Agrofirm Hibryd. Kalynivka. Brovars'kyi area. Kyiv region. Ukraine.07443
tel/fax: +380459478312; mobile: +380503822965; e-mail: gibrid@email.ua, bessta@meta.ua